Miért gyorsult a Mobile Gaming Growth

0 Comments

Míg majdnem 100 évet vett igénybe a vezetékes telefonok számára a telítettség eléréséhez Egyesült ÁllamokA mobiltelefonok az 20-ben és az okostelefonokban kb. A globális szállítmányok közelmúltbeli felmérései azt sugallják, hogy miközben az asztali és a laptop-egységek lassabban mozognak, az okostelefonok és a tabletták gyorsabban felcsúsznak.

Mindannyian tudjuk, hogy a mobilipar gyorsabban fejlődik, mint bármely más iparág, köztük az online platformok, és hogy sok esetben a mobil eszközök elborítják az online gépeket. Érdekesebb megvizsgálni és pontosan megvizsgálni, hogy miért van ez a helyzet.

Technológiai fejlesztések

Néhány hihetetlen előrehaladást láttunk az okostelefon és a tablet technológia terén az elmúlt években, jobb felhasználói élményeket teremtve, mint valaha. Gyorsabb központi feldolgozóegységek, részletesebb grafikus kijelzők és érintőképernyők, amelyek érzékenyebbek, hozzájárulnak a merüléshez és az élvezethez, amit úgy érzünk, amikor kaszinójátékokat játszunk, ellenőrizzük a közösségi média oldalakat, nézünk filmeket, vagy bármit mást csinálsz okostelefonodon vagy táblagépén.

A mobileszközök nemcsak felhasználóbarátabbak, mint valaha, még inkább szükségesek az egyre növekvő tárgyak internetének kezeléséhez. Miután a hűtőszekrény észrevette, hogy kifogyott például ez az információ, akkor azt az okostelefonra kell továbbítani, hogy a bevásárlólistát az élelmiszerbolt felé vezető úton generálhassa.

Az új fejlesztések és a kísérleti tervek azt sugallják, hogy hamarosan be lehet kapcsolni a zuhanyt az okostelefonjával, majd értesíteni kell, ha a kívánt hőmérsékleten van, és már lehetséges a különböző statisztikai adatok figyelése. A fitness tracker a pulzusszámokat a telefonra vagy a táblagépre küldheti, és a folyamatos glükózfigyelés ugyanúgy végezheti el a cukorbetegek cukorszintjét. Miután ez az információ a készüléken van, ellenőrizheti, hogy vannak-e minták, vagy problémák, amelyekkel figyelni kell. Az összekapcsolt készülékek ökoszisztémájában, amely jobbá teszi az életünket, a mobiltelefonok fontos helyet foglalnak el.

Globális társadalmi változások

A mobil technológia fejlesztéseitől elválaszthatatlan, és az eszközök összekapcsolódásának növekedése az, hogy a világ, amelyben élünk, folyamatosan változik. Ahogy egyre többre számítunk tőlünk, olyan technológiát követelünk, amely képes lépést tartani, és mivel ez a technológia egyre többet várnak tőlünk.

Életünk annyira elfoglalt, hogy csak akkor működnek, ha beilleszthetjük a munkahelyi e-mailjeinket, miközben sorban állunk az élelmiszerboltban, vagy ellenőrizzük a közösségi médiafiókokat, amint a tárgyalóteremben várjuk a következő találkozónkat. És szerencsére ez teljesen lehetséges, de csak a kiváló okostelefon- és tablet-technológiával, amellyel ma már a kezünkben van.

A mobileszközökön mindent megtesznek ma, természetesen, ezen a platformon elérhetőek a word-class kaszinójátékok is. Egyszer az volt az eset, amikor a mobiljátékok rosszul helyettesítették online társaikat, és csak addig játszottak, amíg nem tudták visszatérni az asztali játék kiváló működéséhez. Napjainkban a játékok és a funkcionalitás minősége összehasonlítható, és gyakran csak annyi választás van, amikor a mobilkészülékén online játszik.

Még mindig mindkét hely

Bár igaz, hogy mindent az okostelefonján vagy táblagépén tudsz elérni, amit ma az asztalodon tudsz, ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy a személyi számítógépek kiutat. Ha nagyobb képernyőn szeretne játszani vagy dolgozni, vagy valami különösen bonyolult, az asztali számítógépek az egyetlen módja az útnak. Semmi sem olyan, mint egy hatalmas, nagyfelbontású grafikával rendelkező játék egy hatalmas képernyőn, és amikor azt gondolod, hogy milyen élvezetes a Live Dealer kaszinójáték ebben a formátumban, úgy gondoljuk, hogy egyetértsz!

Az online és a mobil hatalmi egyensúlya ugyanakkor ugyanolyan fontosságúvá vált. Nem kérnénk fel, hogy adja fel, és sok alkalmazás számára zökkenőmentesen mozoghat a kettő között. A mi kaszinónk és sokan másokkal ugyanazt a fiókot érhetjük el minden olyan eszközön, amelyet használ. Ez azt jelenti, hogy az otthoni számítógépen is elkezdheti a munkát, folytathatja a munkát a munkahelyen, folytassa a munkaasztalon (ne hagyja, hogy a főnököt láthassa!), És fejezze be az okostelefonját, amíg vár a tanteremben a következő ülés kezdete.

A mobil és az online technológia egyaránt továbbfejleszti és befolyásolja egymást, és gondoskodnunk kell arról, hogy mi irányítsuk, hogyan működnek az életünkben, nem pedig fordítva. Ha megfelelően használják, természetesen fokozzák a munkát, a szórakozást, az egészséget és a mindennapi életet.

Spin Palace Nincs betéti kaszinó bónusz >>


Forrás: spinpalace.com
Miért gyorsult a Mobile Gaming Growth Frissítve: Június 18, 2019 Szerző: Damon