Miért van bekapcsolva az iOS és az Android vita

0 Comments

Hasonlóan a valláshoz, a sporthoz és a politikához, az Androidról vagy iOS-ról folytatott vita, amely a jobb mobil játékplatform, az, amely magas érzelmeket ér el. Mindkét operációs rendszernek van rajongója és ellensége, és a kérdés az, hogy nem valószínű, hogy hamarosan megoldódik.

Vessen egy pillantást néhány olyan tényezőre, amely továbbra is ösztönzi a velünk folytatott vitát.

Először az iOS kapja meg a játékokat

A valóban elkötelezett játékosok nem mindig ismerik türelmüket, amikor új játékokat várnak. Várakozással várják a kiadás dátumát, és azonnal letölthetik az alkalmazást.

Sajnos az Android készülékekkel rendelkező játékosok számára általában azok az iOS eszközökkel rendelkező játékosok, akik először letöltenek új játékokat. Ez egyszerűen azért van, mert a legtöbb játékfejlesztő stúdió először az iOS játékokat fejleszt.

Ennek több oka van. Az iOS fejlesztésében, tesztelésében és csípésében rejlő idő és pénz sokkal kevesebb, mint az Android esetében, valamint az is, hogy az iOS játékok általában több pénzt biztosítanak a fejlesztőknek, mint az Android készülékekkel rendelkező játékosok számára.

Nézz és érezz

Egy másik tényező, amely a vitát az iOS javára változtatja meg, az, hogy a mobiljátékok általában sokkal jobban érezhetik magukat az eszközökön. Ez általában leegyszerűsíti a keretsebességet.

A filmművészethez hasonlóan a játékok vizuális képei valójában sok olyan keretek, amelyek elég gyorsan mozognak ahhoz, hogy létrehozzák az optikai csalódást, amit a képek mozognak. Mindez rendben van, amíg a játékosok észrevennék, hogy az iOS és az Android készülékek a keretsebességet meghaladják.

Az újabb mobil játékok közül sok képkockasebessége másodpercenként 30 és 60 képkockák között van. Az iOS okostelefonok és táblagépek több mint képesek kezelni ezt. Az Android készülékek viszont általában a képsebességet rögzítik körülbelül körülbelül 44 képkockák / másodperc körül.

Az iOS eszközök nagyobb képkockaszám kezelésére való képessége miatt a legtöbb játék jobban néz ki ezen az eszközön.

A költség beleszámít

A megfizethetőség olyan téma, amely az Android-eszközöket sok játékos becslései szerint növeli. Nem minden játékos keres tonna pénzt. Ez természetesen nem jelenti azt, hogy nem odaadó játékosok; ez csak azt jelenti, hogy költségvetéssel rendelkező játékosok.

Az iOS-eszközök hírhedten drágák, és ez még nem minden. A játékosoknak szintén fizetniük kell az adott operációs rendszer számos játékkal kapcsolatos alkalmazásáért.

Az Android készülékek viszont általában sokkal megfizethetőbbek, ezért az operációs rendszerrel rendelkező eszközök annyira népszerűek a fejlődő országokban. A mobil játékkalkalmazás is itt szerepel.

Az iOS egy zárt operációs rendszer, és nem könnyíti meg a játékok kalózkodását. Az Android azonban nem ilyen. Ez megkönnyíti a kalóz játékot.

Míg a kalóz játékok ritkán olyan jóak, mint az eredeti, fizetett verziók, ez azt jelenti, hogy a szűk költségvetéssel rendelkező játékosok általában ingyen játszhatnak.

Kevesebb hiba az Androidon

A sok új iOS mobil játékkal kapcsolatos alkalmazásban található hibák száma olyan, ami sok játékos számára csalódást okoz. Azonban az Android-eszközökkel játszó játékosoknak ritkán ugyanannyi hibával kell szembenézniük.

Ennek oka az, hogy ezeknek a problémáknak a többségét az a tény kezdi, amikor a játékkal kapcsolatos alkalmazás végre elérhető az Android letöltéséhez.

Mint láthatja, az iOS VS Android-vitára nincs egyszerű válasz. Végül a személyes preferencia és a játékosok megengedhetik maguknak, vagy hajlandóak fizetni.

Spin Palace Nincs betéti kaszinó bónusz >>


Forrás: spinpalace.com
Miért van bekapcsolva az iOS és az Android vita Frissítve: Június 18, 2019 Szerző: Damon