Az Apple javítja a Siri Blabbing Bugját?

0 Comments

A házasságon kívüli ügyek, az aranyér, a meglepetés fél tervei vagy a pénzügyi információk - A Siri nem érdekli.

A jelentések és a pletykák szerint az interneten, ha titkai vannak, az Apple hangszolgálati munkatársa megrongálhatja őket mindenki számára. Az online kaszinó már nem nyeri meg a magánügyet, az Ön egészségi állapota, amit csak Ön, az orvos és az internet tud, és a furcsa keresések anyukája.

A Mac Magazine-ban, az 9to5Mac-ban és más webhelyeken közzétett jelentések szerint a hiba csak az iOS 11.3 béta verzióira korlátozódik. Azt állították, hogy a Siri elolvashatja a képernyőn megjelenő alkalmazás-értesítéseket, még akkor is, ha a tartalom előnézete le van tiltva, és ezt a hallgató személyazonosságának megerősítése nélkül végezte.

Míg a zavarba való potenciál, ha nem katasztrófa, nagyszerű, úgy tűnik, hogy nem sok felhasználó érintett a lehetséges hibával. Vannak olyan jelentések is, amelyek szerint Siri blabbermouth-bugjának története nem más, mint egy egyszerű félreértésen alapuló pletykák.

Lehetséges arcazonosító hivatkozás

Az online jelentések azt jelzik, hogy a hiba a legnyilvánvalóbb az iPhone X használatával. Az eszköz alapértelmezett beállítása az, hogy elrejtse a zár képernyőn megjelenő értesítéseket és az előnézeti képeket, és csak akkor jelenítse meg azokat, amikor az Arcazonosító azonosította a telefon felhasználóját.

Úgy tűnik azonban, hogy a Siri saját elme a harmadik féltől származó alkalmazásokhoz, mint például a Facebook Messenger, a Gmail és a Slack. Nyilvánvaló, hogy minden, ami Siri-nek ahhoz, hogy a babot kiszórja, az otthoni vagy az oldalsó gomb megtartása, és az asszisztensnek, hogy olvassa el az értesítéseket.

Elővigyázatossági intézkedések

Az iPhone és az iPad felhasználóknak nem kell annyira elzárniuk az eszközöket, amíg a pletykázott hiba meg nem javult. Minden, ami a lehetséges zavarba kerüléshez szükséges, hogy a felhasználók letiltsák az érzékeny alkalmazásokat az értesítéseknek a zárképernyőre történő küldéséről.

Nemcsak nem fognak megjelenni a képernyőn, de Siri nem is fogja elismerni őket. A másik lehetőség, ha letiltjuk a hangsegédt.

Az Apple tudatosságáról szóló hírek

A MacRumours webhelyéről szóló jelentés azt állította, hogy az Apple válaszolt a nyilvánvaló hibára vonatkozó állításaira. A tech óriás állítólag elmondta a webhelynek, hogy tudatában van a problémának, és hogy az a rendszeres szoftverfrissítések egyikében kijavításra kerül.

Javasolták, hogy a hibajavítás része legyen a béta fázis utáni iOS 11.3 kiépítésnek, vagy az iOS 11.2.7 frissítéssel érkezhet. Alternatívaként a jelentések semmi más, mint nonszensz, és a felhasználóknak semmi sem kell aggódnia.

Érintse meg az ID-t a háttérben

A Daily Mail minden kiadványból úgy döntött, elhatározta, hogy eljut a Siri zárképernyő értesítési olvasási hibájához. A saját vizsgálatai során azt állította, hogy nem tudja másolni más iOS felhasználók tapasztalatait anélkül, hogy az eszköz Touch ID ujjlenyomat-felismerését használta volna.

A UK-alapú tabloid is elveszett nincs idő arra, hogy rámutasson arra, hogy maga a MacRumours is nem tudta meghallgatni a hibát a Touch ID szolgáltatás aktiválása nélkül. Ezt néhány eszközfelhasználó észrevette, akik online tapasztalataikat ismertették.

A konszenzus úgy tűnik, hogy a hiba egyáltalán nem hiba. Javasolták, hogy azok a felhasználók, akik hallották a Siri leolvasott képernyőn megjelenő értesítéseket, aktiválják az asszisztenst azáltal, hogy az otthoni gombot az érintőképernyő funkcióval regisztrált ujjával tartotta.

Tény, hogy a Reddit Speculatore felhasználó azt állította, hogy kérte Siri-t, hogy olvassa el az értesítéseket, amikor a kezdőgombot olyan ujjával tartja, amely nem volt érintve az ID azonosítóval. Az eredmény? Speculatore-t átvették a jelszó képernyőjére. Az online pletyka-gyárak ellenére mindez sok dologról szólhat (vagy egy jó ok arra, hogy átálljon az Androidra).

Referencia:

https://www.theverge.com/circuitbreaker/2018/3/21/17147572/apple-siri-reads-iphone-lock-screen-notifications

Spin Palace Nincs betéti kaszinó bónusz >>


Forrás: spinpalace.com
Az Apple javítja a Siri Blabbing Bugját? Frissítve: Június 18, 2019 Szerző: Damon