Kívánságlista nagy nyertesek számára

0 Comments

Ha leülsz a kedvenc progresszív nyerőgépeddel játszani, az elme valószínűleg elkerülhetetlenül a sok csodálatos dologra vándorol, ha sikerülne elérni a jackpotot. Persze mindenki megpróbálja fenntartani a reményeket a „nagy” kirakodásról, de biztos, hogy sok minden móka fantáziálni a lehetőségekről.

Hé, nincs semmi baj benne - mindenki ezt teszi. Az érdekes dolog azonban az, hogy az élet minden területén az emberek gyakran nagyon hasonló kívánságlistákkal rendelkeznek. Kimentünk, egy kis kutatást végeztünk, és összeállítottunk egy listát a leggyakoribb dolgokról, amelyeket az emberek mondanak, ha progresszív jackpotot nyernek. Vessünk egy pillantást.

Egy ház a csillagok között

Az egyik leggyakoribb dolog, amit az emberek fognak vásárolni, egy szörnyű kúria. És ki tudja őket hibáztatni? Képzeld el, hogy hatalmas kúria van az óceánra nézve, talán egy szép fedélzeten, ahol pihenhetsz és nézheted a napot. Úgy hangzik, mintha az álom valóra válna, és elég sok mindenki eljuthat az ötlet mögé.

És ne felejtsük el, hogy pénzed is lenne ahhoz, hogy ezt a kúriát biztosítsd, így alkalmassá válhat a királyra. Kedves, óriási síkképernyős TV, ultra-luxus bőr lounge lakosztállyal? Hé, az ilyen pénzzel a ház egész részét csak a TV-nézéshez szentelheted, talán még egy teljesen feltöltött bárral is.

Ami a ház pontos helyét illeti, a vélemények változatosak, de mindenki úgy gondolja, hogy a trópusi paradicsom a legjobb. Hol lehet megvásárolni a kastélyt, természetesen rajtad múlik, de a nap, a homok és a tenger közös téma!

Szabadság A világ körül

Egy másik dolog, ami a legmagasabb a közös kívánságlistán, egy epikus ünnep a világ minden tájáról, és még egy ötlet, amit teljesen el tudunk érni. Képzeld el a pénzt, hogy óvatosan dobj a szélre, helyezd el a látványokat a világ legcsodálatosabb pontjain, és tegyél ki egy évtizedes nyaralást. Könnyedén leállíthattok a bolygón minden kontinensen, és talán egy ideig maradhat a kedvenc úti célodon.

Természetesen az ilyen pénzzel minden igényt kielégítő nyaralóhelyen maradhat. Az ötcsillagos luxusszállodák nem lennének elérhetők, bár ez nem kötelező. Vannak, akik inkább a visszafogottabb üdülési helyeket részesítik előnyben, ami teljesen rendben van. A pénzt néhány helikopteres városnéző túrára fordíthatod, és talán egy óceánjáró körutazást. Ez lenne a pénzed, úgyhogy mindannyian olyan lenne, mint te.

Luxus Toys

A kívánságlisták egy másik közös elemei azok a luxusjátékok, amelyeket mindenki szeret megragadni, de kevesen igazán remélhetik, hogy megengedhetik magukat. Igen, sportkocsikról, magángépekről, szuper jachtokról és minden olyan dolgról beszélünk, amit a hírességek látnak.

Nem mindenki kap egy rúgást az őrült drága sportkocsitól, de ez biztosan egy lehetőség, ha egy progresszív nyerőgép-jackpotot érne el. Nem lenne olyan jármű a világon, amely túlnyúlik az Ön számára, a leginkább rettenetesen izgalmas izomautóktól, azokig, amelyek inkább a hátsó pezsgőhűtővel rendelkeznek.

Ha a divatos autók nem a te dolgod, akkor számos más játék is van, amiket szem előtt tartasz. Mit szólnál egy privát helikopterrel? A tengerparti kastély tetőjére lehet parkolni. És tényleg most, aki egy fáradt öreg kerékpáron szeretne eljutni a filmekhez, amikor odaérhetsz valamire, ami repül? Nem vagyunk biztosak benne, hogy hány bevásárlóközpont van a világon, amelyeken a helikopterek vannak a tetőn, de biztosan megtudhatja, mikor van egy üzemanyag-feltöltő helikopter.

És beszél a bevásárlóközpontokról…

Epic Shopping Binges

Valaha megtalálta magát egy bevásárlóközpont körül, és megnézte az összes csodálatos dolgot, amit meg lehetett vásárolni, de tudta, hogy a költségvetés csak nem fogja támogatni? Nos, landolj egy jackpotot, és búcsút mondj az ilyen buta korlátoktól.

Mindenki álmodott a helyi bevásárlóközpontba való menetelésről, és egyszerűen csak megengedheti magának, hogy mindent megengedhessen, ami megdöbbent. A legendákban beszélt vásárlási kényszer lenne, és minden új dolgot biztosan meg tudná tárolni a már említett tengerparti kastélyban.

Az egyetlen valódi probléma, amit itt látunk, az, hogy mindent elviselsz. De hé, megengedheti magának, hogy néhány embert felvesz, hogy kövesse magát, és vigyázzon erre a kis kényelmetlenségre.

Spin Palace Nincs betéti kaszinó bónusz >>


Forrás: spinpalace.com
Kívánságlista nagy nyertesek számára Frissítve: Június 18, 2019 Szerző: Damon
Share kaszinó bónusz: