A világ Oddest újdonságai

0 Comments

Ha arra gondolsz, rájössz, hogy bármit is lehet fogadni, ha úgy hajlik. Amint kiderül, elég sok fiatal (vagy legalábbis meggondolatlan) ember van ahhoz, hogy fogadhasson valamit arról, hogy ki lesz a következő Amerikai elnöke, hogy vége legyen a Thrones Game következő szezonjának.

Kaszinókban az ilyen téteket „újdonsági fogadásoknak” nevezik, és meglepődne, hogy hány kaszinó kínál nekik, és milyen népszerűek a játékosokkal. Eközben a játékosok gyakran fogadnak fogadásokat a kaszinón kívül, ahol semmilyen pénz nem vált át a kezével - ez a becsület, ami kockán van… vagy ez a méltóság?

A pénzed vagy a feleséged

Novemberben 2013, Ugandan labdarúgás Henry Dhabasani egy rajongóba esett, amikor az utolsó sípot fújta az Old Traffordban Manchester United legyőzte az Arsenal-t. Dhabasani hirtelen gyengesége annak a ténynek az eredménye, hogy a házát, autóját és három feleségét fogadta, hogy az Arsenal megnyeri a játékot.

A következő napon Dhabasani-t a Man-U rajongó és a győztes, Rashid Yiga otthonából kilakoltatták. Csak azt tudjuk kitalálni, hogy mit gondolnak a felesége az egész ügyről.

Pénz a Holdon

Néha még a törvényes sportkönyvek is hajlandóak szokatlan tételekre nyújtani esélyeket - ahogy az 1964-ban történt, amikor az amerikai David Threlfall meglehetősen történelmi fogadást tett. Az a tét, hogy január 2017 előtt egy ember bármely más bolygón vagy mennyei testen járna. Ahogy most már tudjuk, Neil Armstrong amerikai asztronautája július 1969-ben zárta le ezt az üzletet Threlfallnak, amikor ő lett az első ember, aki valaha is séta a Holdon. A sportfogadást, amely ezt a tétet vette fel, a modern technológiával meglehetősen nyomatlannak kellett volna lennie, mert 50 000-ot kellett kifizetniük Threlfallnak és másoknak, akik szintén az eseménynek nevezték.

bőr mély

Egyes sport rajongók annyira biztosak a csapataikban (és magukban), hogy hajlandóak lerakni a bőrt a vonalon, hogy bizonyítsák. 2012-ben, angol rögbi támogatóban, John Adams kénytelen volt a „Wales Grand Slam Bajnokok 2012” tetoválására a hátán, amikor elveszett az a tét, hogy Anglia megnyeri a döntőt.

Eközben a brit tenisz rajongó, Will Hirons talán nem tett formális tétet, de ígéretet tett, hogy egy tetoválást kap a skót tenisz-ász, Andy Murray, ha megnyerte Wimbledont az 2013-ben. Mindenki meglepetésére Murray vette a mérkőzést, és hamarosan immár halhatatlanná tette a festéket Hirons balra… erm… arcára.

Spin Palace Nincs betéti kaszinó bónusz >>


Forrás: spinpalace.com
A világ Oddest újdonságai Frissítve: Június 18, 2019 Szerző: Damon