Egész évben szerelmes titkos romantika

0 Comments

Valentin-nap jött és telt el, de ha igazi romantikus a szív, a szeretet szelleme soha nem ér véget. A szerelem talán a világ legkedveltebb érzelme, és jó okból. Zenészek énekeltek róla, költők írtak róla, a filmek rajtuk voltak - és legutóbb, Microgaming a szerelem jelentőségére összpontosítottak, amikor a legújabb résidőket hozták létre!

Microgaming Titkos romantika a nyílás egy olyan világba szállítja Önt, ahol egy titokzatos csodálója csodálatos szeretetjeleket küld neked. A gazdag csokoládéktól a vörös rózsákig és a szerelmes levelekig a Secret Romance azt jelenti, hogy élvezheti a Valentin-nap szellemét az év bármely szakában.

Szóval készen állsz a szerelemre? Élvezheti a saját titkos romantikáját itt a Spin Palace-ban, ahol a nyerő meggyőző!

Nyissa meg a Scatters & Mystery szimbólumokat

A titkos romantika gyönyörű vörös rózsa ágyával indul. A szimbólumok a rózsáktól a maszkolás maszkokig, a parfümökig és a ragyogó gyémántokig terjednek. A tekercsek csodálatának jelzőivel együtt a Microgaming számos fantasztikus bónuszjellemzőt is hozzáadott a játékélményhez.

Ezek közül az első a rejtélyszimbólumok, amelyek borítékként jelennek meg, amelyek véletlenszerű szimbólumokká alakulnak, amelyek a vonzódó nyeremények soraiban találhatók. Ezek a rejtélyszimbólumok is feltárhatják a gyémántgyűrű Scatter szimbólumokat, és ha felfedik az 3-ot vagy több Scatter-et, azonnal megszabadulsz a Free Spins paradicsomra.

Szerelem az 14 ingyenes pörgetésekkel

A szabad pörgetések funkcióban még több gyémántgyűrű leszállása növeli a játék szorzóútját a nagyobb és jobb nyereményekért. A szorzóút az 5x-ig nyereményt adhat meg minden centrifugálással, és az 3 vagy annál több Scatters leszállás után a pálya felfelé lép.

A bónuszjáték az 14 ingyenes pörgetésekkel és a csábító Super Stack Mystery szimbólumokkal kezdődik, amelyek az 20 szimbólumokig magasak. Még jobb, hogy a szabad pörgetések játékának rejtélyszimbólumai még a Wilds-t is felfedhetik a legnagyobb nyereményekért! Olyan sokféle különféle bónuszjellemzőkkel, amiket minden másodpercben megérdemel, a Secret Romance slots online játékban.

Tapasztalja meg a Secret Romance-t

A Spin Palace-ban a romantika soha nem ér véget a Microgaming Secret Romance slotjával. Próbáld ki a valódi pénzért ma, és garantáljuk, hogy szerelmes lesz a zamatos szimbólumaival és a lélegzetelállító nyereményekkel.

Spin Palace Nincs betéti kaszinó bónusz >>


Forrás: spinpalace.com
Egész évben szerelmes titkos romantika Frissítve: Június 18, 2019 Szerző: Damon